Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
E-mail
Telefon

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
LeveringDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Moms udgør i altDKK 0,00


Metervarer
Hos Balsløw finder du et stort udvalg i lækre og flotte metervarer. Om du har brug for jersey, rib, poplin, denim, velour m.v. til dit syprojekt, så finder du altid et stort udvalg metervarer her hos Balsløw.
Henter produkter ...

Stof i metermål

Her hos Balsløw kan du finde flere forskellige slags stof, som kan købes i metermål. Stof der kan købes i metermål er ikke begrænset til bestemte typer stof. Du finder flere forskellige slags i metermål hos Balsløw.


Metervarer er vævet eller strikket i et stykke, og rullerne kommer typisk på 10 meter. Hvis der er mønster på stoffet, vil det være kontinuerligt på hele rullen, så du kan få et stykke langt stof, hvor der ikke er nogen forstyrrelser i mønstret.


Stof i metermål er moderne for dem, der godt kan lide at sy deres egne ting - fx. tøj, gardiner eller puder. Det er faktisk nærmest kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan lave med stof i metermål.

Find det rigtige metervare stof

Du finder flere forskellige slags metervare stof. Hos Balsløw vil vi typisk have et varieret sortiment af metervarer, hvor du kan finde lige præcis det stof, som du søger - og lige så meget af det, som du har brug for.


Der kan for eksempel findes læder metervarer. Du finder både kunstlæder metervarer og imiteret læder metervarer. Lav spændende projekter med dine forskellige former for læder metervare, som giver stor mulighed for at være kreativ.


Du finder også jersey metervare, filt metervare, jersey metervare, hør metervare, fleece meter vare, canvas, og meget meget mere forskelligt. Find lige præcis den metervare, der vil passe perfekt til dit næste projekt.

Køb mønstret og ensfarvet billigt metervare stof hos Balsløw

Hos Balsløw finder du et stort og bredt udvalg af metervarer i alverdens farver, mønstre og materialer. Har du spørgsmål til vores metervare, så er du mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.